

SPHSS full senate meeting Wednesday, 10/2/2024 6:00 - 8:00 pm

- Attendance:
 - Rahma Abufoor, Jonathan Barnes, Atika Bashari, Laila Bushagour, Kara Cowell, Eleanore Hansen, Wanlin Hu, Aswin Jayaraaman, Maya Koffski, Keemarr McKinney-Van Buren, Andrew Monk, Hope Nixon, Connor Oetzmann, Michael Patrick, Mikayla Reinke, Ash Saravanan, Grace Savard, Nicole Sewell, Jasneet Singh, Nithyashri Venkatasubramanian, Shehnaz Nurein, Jake Phillips

Agenda Item	Discussion	Notes
1. Official Welcome 15 min (6:15 - 6:30)	• Senate <u>Overview</u>	•
2. Team Building activity 30 min (6:30-7:00)	Story Stitch	•
3. Flex Time 30 min (7:00 - 7:30)	 <u>Rules</u> Curriculum Harmonization workgroup "updates" UMN Public Health Equity Data Challenge SPH Leadership Communication Monthly e-board performance check Committee Assignments 	 We will decide on external committee assignments in the coming week. SPH Leadership communication Propose town hall with Dean Curriculum Harmonization Associate Dean Betsy Wattenberg joining us for next meeting Come up with list of questions to send to her before hand Share your questions <u>here</u> Advocacy: Jonathan

		 Elea Kara Hope Nithyashri Keemarr Connor Rahma Events: Mikayla Maya Grace Atika Wanlin Ash Laila Aswin Andrew Michael Jasneet Jake Shehnaz
4. Communication 5 min (7:30- 7:35)	 <u>Discord</u> Please take a moment to join if you have not Change username to your name Grant voting via Discord 	• Laila will post grant application summaries in Discord, each voting member needs to vote on every grant posted. There will be quite a few coming up, please make sure to check Discord.
5. SPHSS student panel/ recruitment event 5 min (7:35 - 7:40)	 Planning <u>document</u> Thursday Nov. 7th, 4:00-5:30 Virtually Looking for 5 panelists 	 Hope Maya Atika Michael
6. Office Hour 5 min (7:40 - 7:45)	 Senators individual office hour Senate office Once a month <u>Office Hour Logistics</u> <u>Google Sheet sign up</u> 	 Zoom option? tripod poster board at the door Student concerns <u>form</u> Change the question to "What concerns do you have" "If you feel comfortable, provide your program" Possibly having multiple senators per office hour (when possible)

7. Constitution 5 min (7:45 - 7:50)	 Constitution <u>document</u> Review and share your comments on your own time We will vote at the last spring meeting 	 We are currently revising the constitution, this will be a year long process Anyone who is interested can be involved We will all vote on the revised constitution at the end of the year
8. Buddy system 5 min (7:50 - 7:55)	 Returning student <u>Please sign up</u> 	• ASAP •
9. Updates? 5 min (7:55 - 8:00)	• Picture (full senate)	•
10. Agenda item for next meeting	 Associate Dean Betsy Wattenberg Committee assignment / updates Event and Advocacy Committee School of Public Health State of the School 	